Pulpe de pui dezosate in saramura

de nico15 in Pui, 7 Aug 2014 | 2011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 200 g malai
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 rosie
  • 3 rosii cherry
  • 6 catei de usturoi
  • ¼ de ardei iute
  • Piper
  • Sare
  • Boia
  • Marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui dezosate in saramura:

Dezosam pulpele, le ungem cu ulei de masline, saram, piperam si adaugam un praf de boia. Pregatim grillul si adaugam pulpele.


Punem la copt pe grill rosia si ardeiul. Cand sunt gata, se se vor cutata de coaja si se vor toca marunt.


Pregatim saramura dupa cum urmeaza: punem apa la foc, adaugam sare, putin ulei, pisam usturoiul si il adaugam.Punem rosia, ardeiul si ardeiul iute, adaugam si un praf de piper proaspat macinat si lasam sa dea un pic in clocot. Adaugam pulpele in aceasta compozitie.


Intr-un alt vas pregatim mamaliga, punem apa la foc si adaugam sare, nu ne trebuie multa mamaliga. Lasam sa fiarba apa si adaugam malaiul in bloc dupa care amestecam bine, adaugam putin ulei. Cand se va lua mamaliga de pe marginile vasului inseamna ca este facuta si putem sa o scoatem.


Aranjam ca in imaginea alaturata, punem saramura intr-o farfurie adanca, adaugam mamaliga, pulpele si decoram cu rosiile cherry si marar.


Pofta Buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dezosate in saramura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

08.08.2014, 11:02

O mare bunatate de preparat!

nico15 1

08.08.2014, 21:31

Gata, aliniera va astept la masa, starttttttttttttttttttttttt.

Panacris 1

12.08.2014, 14:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui