Ardei umpluti

de danadanutza23 in Mancaruri cu carne, 18 Aug 2016 | 848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 ardei de marime medie,
  • 500 gr carne tocata,
  • 300 gr orez sare,
  • piper,
  • delikat,
  • 2L bulion
  • 4 cepe mai mici ulei
  • 1 ou
  • 2 linguri pasta de tomate
  • frunze de telina
  • Pentru sos:
  • 1L bulion
  • 2-3 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • sare, zahar dupa gust
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Spalam ardei si ii taiem roata la capatul cu codita scoatem semintele si ii spalam sa nu ramana seminte si ii punem la scurs,ceapa o curatam si o taiem marunt punem uleiul la incins si calim ceapa pana devine sticloasa cand e gata o tragem deoparte si o amestecam cu pasta de tomate ,orezul il spalam in mai multe ape si il amestecam cu ceapa, carnea sare piper delikat si oul dupa care umplem ardei.


In oala in care fierbem ardeii punem frunzele de telina dupa care asezam ardei si 1 l bulion si cam tot atata apa cat sa acoperim ardei (cum scade in timpul fierberi mai complectam) deasupra punem un capac sau o farfurie si fierbem la foc mic.


Pentru sos punem uleiul la incins punem faina, amestecam 10-15 secunde dupa care adaugam bulionul lasam sa dea un clocot apoi condimentam cu sare zahar dupa gust .POFTA BUNA !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Ancutsa 1

04.10.2016, 14:56

Imi plac tare mult ardeii umpluti!

Gherca Daniela 1

06.10.2016, 15:44

tare, tare buni!

Aletta 1

06.10.2016, 15:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de curcan