Ardei umpluti cu carne

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 23 Iun 2013 | 8972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 50g orez
  • 7 ardei
  • 2 rosii
  • 1 lingura pasta tomate
  • 200ml bulion
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne:

Ardeii se spala, se scoate cotorul, se curata de seminte si nerviri si se cresteaza cu cutitul in cruce la fund (pentru a iesi aerul la fiert).


Orezul se spala si se lasa in apa rece.


Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit in 2 linguri de ulei intr-o tigaie.


Cand devine sticloasa se adauga orezul scurs si 1 linguai pasta tomate si se mai fierbe 5 minute. Se condimenteaza cu vegeta si se lasa la racit.


Intr-un castron se amesteca carnea tocata cu ceapa si orezul racite, cu mararul tacat marunt, cu sare si piper, se amesteca bine si se lasa la frigider 30 minute.


Se umplu ardeii cu compozitia obtinuta si se preseaza bine sa se umple bine.


Se pun capacele de rosii deasupra.


Se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare pana la nivelul lor, pentru 30 minute.


Se pun si 200ml bulion si se introduc in cuptor pentru 20 mInute.


Se potriveste de gust punand zahar si sare si este gata.


Se servesc calzi cu smantana.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

MotanLaOale 1

07.11.2013, 08:05

delia64 1

04.10.2015, 13:59

O minune !!!!!!!!!!!!

MotanLaOale 1

04.10.2015, 14:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de porc