Ardei umpluti cu carne

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 23 Iun 2013 | 21700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 50g orez
  • 7 ardei
  • 2 rosii
  • 1 lingura pasta tomate
  • 200ml bulion
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne:

Ardeii se spala, se scoate cotorul, se curata de seminte si nerviri si se cresteaza cu cutitul in cruce la fund (pentru a iesi aerul la fiert).

Orezul se spala si se lasa in apa rece.

Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit in 2 linguri de ulei intr-o tigaie.

Cand devine sticloasa se adauga orezul scurs si 1 linguai pasta tomate si se mai fierbe 5 minute. Se condimenteaza cu vegeta si se lasa la racit.

Intr-un castron se amesteca carnea tocata cu ceapa si orezul racite, cu mararul tacat marunt, cu sare si piper, se amesteca bine si se lasa la frigider 30 minute.

Se umplu ardeii cu compozitia obtinuta si se preseaza bine sa se umple bine.

Se pun capacele de rosii deasupra.

 Se pun la fiert intr-o oala cu apa si putina sare pana la nivelul lor, pentru 30 minute.

 Se pun si 200ml bulion si se introduc in cuptor pentru 20 mInute.

 Se potriveste de gust punand zahar si sare si este gata.

 Se servesc calzi cu smantana.

 Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne si ciuperci [ la cuptor ]