Ardei umpluti cu carne de curcan

de Julie in Curcan, 5 Mai 2010 | 5505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru umplut aprox. 12 ardei:
  • 500 g carne de curcan
  • o ceasca orez
  • o ceapa potrivita
  • un morcov
  • 2 linguri bulion
  • marar
  • patrunjel
  • condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de curcan:

Carnea, morcovul, mararul, patrunjelul si ceapa se trec prin masina de tocat apoi se amesteca cu orezul spalat, oul, bulionul si condimente dupa gust( sare, piper, boia, cimbru, condiment de sarmale).



Putem folosi ardei proaspeti pe care ii spalam si ii golim de seminte sau ardei de la congelator pe care ii vom lasa sa se dezghete si sa

se scurga bine de apa.


Umplem fiecare ardei cu pasta de carne si le punem cate un capacel dintr-o bucata de rosie sau ii trecem prin faina pentru ca umplutura sa nu iasa.


Asezam ardeii in oala, acoperim cu apa fierbinte si punem pe foc pentru aprox 40-45 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

madi_marin 1

05.05.2010, 11:32

mie imi plac indiferent cu ce fel de carnita sunt umpluti...... bine....nu chiar indiferent....

babi5 1

14.12.2014, 19:52

AndaU 1

18.08.2015, 22:16

va sugerez sa includeti si oul pe lista de ingrediente - este mentionat in modul de preparare dar nu si la ingrediente

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete, cartofi si carne de curcan