Ardei umpluti cu carne de porc si pulpa de rosii

de babi5 in Porc, 10 Aug 2013 | 1112 vizualizari

 

Pentru ca nu am facut de mult azi ma-m gindit ca ar fi taman bine ...din nefericire am pierdut niste imagini ....nu stiu de ce si pe ce am apasat de mi-au aparut mate ...se mai intimpla si la case mai mari ...Preparatul este foarte gustos .. pe cuvint ..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc macinata
  • 300 gr orez
  • 4 cepe
  • boia
  • piper macinat,
  • 1 kg. rosii
  • frunze leustean
  • 100 ml. ulei
  • 1 leg. marar verde
  • foi de dafin
  • 26 ardei (cca2 kg)
  • sare
  • vegeta
Portii: 13
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de porc si pulpa de rosii:

Prima data am curatat ardeii de cotoare si i-am spalat . Apoi am curatat ceapa am tocat-o marunt si am pus-o la calit in ulei pina a devenit aurie, am adaugat boiaua si piperul,apoi am adaugat si orezul in prealabil spalat bine l-am lasat la calit 5 minute apoi am lasat sa se raceasca un picut si apoi am amestecat cu carnea ,vegeta,sarea si mararul tocat .


Am umplut ardeii si i-am asezat intr-o cratita pe fundul careia am pus foaia de dafin si o crenguta de leusean.


Am pus apa calda peste ardei doar atit cit sa-i acopere un picut si i-am pus la fiert .


Rosiile le-am oparit si le-am decojit apoi le-am taiat marunt si le-am pus peste ardei, am rasucit cratita intr-o parte si alta in asa fel incit rosiile sa patrunda printre ardei .


Am folosit pulpa de rosii in locul bulionului sau a sosului de bulion .


Am vrut a fie cit mai natural si credeti-ma pe cuvint ca este foarte bun .


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

merge bine linga ardeiul iute si cui ii place si smintina

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de porc si pulpa de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

babi5 1

11.08.2013, 16:48

multumesc panacris

babi5 1

11.08.2013, 16:50

Da iubita lui Babi ar fi pacat sa nu fac cit mai autentic si Bio privatelaura pupa babi si-ti multumesc

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:37

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei scazuti cu sos de rosii