Ardei umpluti cu carne de porc si pulpa de rosii

de babi5 in Porc, 10 Aug 2013 | 1275 vizualizari

 

Pentru ca nu am facut de mult azi ma-m gindit ca ar fi taman bine ...din nefericire am pierdut niste imagini ....nu stiu de ce si pe ce am apasat de mi-au aparut mate ...se mai intimpla si la case mai mari ...Preparatul este foarte gustos .. pe cuvint ..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc macinata
  • 300 gr orez
  • 4 cepe
  • boia
  • piper macinat,
  • 1 kg. rosii
  • frunze leustean
  • 100 ml. ulei
  • 1 leg. marar verde
  • foi de dafin
  • 26 ardei (cca2 kg)
  • sare
  • vegeta
Portii: 13
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de porc si pulpa de rosii:

Prima data am curatat ardeii de cotoare si i-am spalat . Apoi am curatat ceapa am tocat-o marunt si am pus-o la calit in ulei pina a devenit aurie, am adaugat boiaua si piperul,apoi am adaugat si orezul in prealabil spalat bine l-am lasat la calit 5 minute apoi am lasat sa se raceasca un picut si apoi am amestecat cu carnea ,vegeta,sarea si mararul tocat .


Am umplut ardeii si i-am asezat intr-o cratita pe fundul careia am pus foaia de dafin si o crenguta de leusean.


Am pus apa calda peste ardei doar atit cit sa-i acopere un picut si i-am pus la fiert .


Rosiile le-am oparit si le-am decojit apoi le-am taiat marunt si le-am pus peste ardei, am rasucit cratita intr-o parte si alta in asa fel incit rosiile sa patrunda printre ardei .


Am folosit pulpa de rosii in locul bulionului sau a sosului de bulion .


Am vrut a fie cit mai natural si credeti-ma pe cuvint ca este foarte bun .


Pofta mare!

 

TIPS-URI

1

merge bine linga ardeiul iute si cui ii place si smintina

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de porc si pulpa de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

babi5 1

11.08.2013, 16:48

multumesc panacris

babi5 1

11.08.2013, 16:50

Da iubita lui Babi ar fi pacat sa nu fac cit mai autentic si Bio privatelaura pupa babi si-ti multumesc

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:37

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei scazuti cu sos de rosii