Ardei umpluti cu carne de vita

de oanapl in Vita, 17 Iun 2017 | 1125 vizualizari

 

Noua ne plac foarte mult ardeii umpluti, in special cei rosii deoarece dau un gust delicios compozitiei. 

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei rosii mari (sau 10 mai mici)
  • 500 g carne de vita tocata
  • 100 g orez
  • 20 ml ulei de masline
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • ½ legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • un varf de cimbru
  • 2 foi de dafin
  • smantana pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de vita:

Alegi ardeii astfel incat sa nu fie patati sau stricati si ii cureti de cotoare si seminte, apoi ii speli. Cureti si tai ceapa marunt. Cureti morcovii, apoi ii dai pe razatoare, iar rosia decojita o tai cubulete. Speli patrunjelul si il toci marunt. Pui uleiul intr-un ceaun si calesti usor ceapa tocata marunt, rosia si morcovii, apoi adaugi carnea tocata si orezul spalat. Pui sare, piper si cimbru, dupa gust. Amesteci bine pentru a obtine o compozitie omogena. Umpli ardeii cu aceasta compozitie si ii asezi intr-o oala larga.

Mixezi rosia ramasa si o adaugi impreuna cu apa acoperind ¾ din ardei. Pui frunzele de dafin si lasi sa fiarba la foc potrivit aproximativ o ora.

 

Servesti ardeii calzi, cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rahela Velicu 1

18.06.2017, 16:33

kytz 1

19.06.2017, 17:49

Yammmi!

oanapl 1

20.06.2017, 23:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vita in sos vanatoresc