Ardei umpluti cu carne si ciuperci [ la cuptor ]

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 22 Iul 2013 | 3033 vizualizari

 

Mi-am amintit de reteta aceasta ca fiind foarte practica , ardeii raman intregi .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata vitel+ porc
  • 15 ardei potriviti
  • 100 gr faina
  • 100 ml ulei
  • 100 gr orez
  • 2 cepe
  • 2 legaturi patrunjel verde
  • 1 lingura cimbru verde
  • 1 borcan ciuperci taiate
  • boia
  • sare
  • piper
  • 5 rosii
  • frunze telina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne si ciuperci [ la cuptor ]:


  1. Curatai ardei de codite si seminte . Pudrati fiecare ardei pe interior cu faina alba .

  2. Curatati si spalati legumele .

  3. Ceapa se caleste usor in ulei .

  4. Adugati orezul si caliti pana devine sticlos .

  5. Se pun , ciupercile taiate , cimbrul si patrunjelul taiat marunt .

  6. Trageti vasul de pe foc si amestecati cu carne tocata , boia , sare si piper .

  7. Umpleti ardeii cu compozitia rezultata .

  8. Stropiti o tava cu ulei ,si asezati ardeii ,, in picioare '' :D. Turnati o cana cu apa .

  9. Dati tava la cuptor , acoperita initial cu folie , 40 minute .

  10. Cand ardeii sunt copti se scoate folia si se toarna in tava rosiile blenduite si sarate.

  11. Serviti cu telina tocata si optional cu ,, motz'' de smantana .

 

TIPS-URI

1

Alegeti ardei de diferite culori si aproximativ egali ca marime .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne si ciuperci [ la cuptor ]" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Ela68 1

13.03.2015, 19:13

extra !

miki_a 1

13.03.2015, 20:53

Foarte buni! Mai ales cu "motz" de smantana!

Catalina L 1

13.03.2015, 21:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne