Ardei umpluti cu carne si ciuperci [ la cuptor ]

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 22 Iul 2013 | 3816 vizualizari

 

Mi-am amintit de reteta aceasta ca fiind foarte practica , ardeii raman intregi .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata vitel+ porc
  • 15 ardei potriviti
  • 100 gr faina
  • 100 ml ulei
  • 100 gr orez
  • 2 cepe
  • 2 legaturi patrunjel verde
  • 1 lingura cimbru verde
  • 1 borcan ciuperci taiate
  • boia
  • sare
  • piper
  • 5 rosii
  • frunze telina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne si ciuperci [ la cuptor ]:


  1. Curatai ardei de codite si seminte . Pudrati fiecare ardei pe interior cu faina alba .

  2. Curatati si spalati legumele .

  3. Ceapa se caleste usor in ulei .

  4. Adugati orezul si caliti pana devine sticlos .

  5. Se pun , ciupercile taiate , cimbrul si patrunjelul taiat marunt .

  6. Trageti vasul de pe foc si amestecati cu carne tocata , boia , sare si piper .

  7. Umpleti ardeii cu compozitia rezultata .

  8. Stropiti o tava cu ulei ,si asezati ardeii ,, in picioare '' :D. Turnati o cana cu apa .

  9. Dati tava la cuptor , acoperita initial cu folie , 40 minute .

  10. Cand ardeii sunt copti se scoate folia si se toarna in tava rosiile blenduite si sarate.

  11. Serviti cu telina tocata si optional cu ,, motz'' de smantana .

 

TIPS-URI

1

Alegeti ardei de diferite culori si aproximativ egali ca marime .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne si ciuperci [ la cuptor ]" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Ela68 1

13.03.2015, 19:13

extra !

miki_a 1

13.03.2015, 20:53

Foarte buni! Mai ales cu "motz" de smantana!

Catalina L 1

13.03.2015, 21:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei si ardei umpluti cu sos de rosii