Ardei umpluti cu cartofi

de loredanaaa in Mancaruri de legume, 18 Mar 2013 | 8836 vizualizari

 

Am zis sa mai incerc si retete noi,pentru ca mi-a placut o postez aici.Este o retea destul de usoara si de post.

 

INGREDIENTE

  • 4,5 cartofi
  • 3 ardei
  • 2 cepe mici
  • sare,piper
  • ulei
  • 2 linguri pasta de tomate
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu cartofi:

Cartofii se pun la fiert cu sare,cand sunt fierti  se zdrobesc.

Ceapa taiata marunt se caleste un pic apoi se adauga pasta tomate,sare, piper,se mai lasa la foc cateva minute.

Compozitia de mai sus se amesteca bine  cu cartofii.Se umplu ardeii spalati si curatati de seminte,eu dupa ce i-am umplut deasupra am pus 2 linguri de parmezan la fiecare ardei ,apoi am pus capacul fiecarui ardel.

Asezati ardeii umpluti intr-o tava unsa cu ulei.Dati la cuptor cam 40-45 min si  din cand in cand ii intoarceti  ca sa se rumeneasca pe toate partile. 

Cand serviti,deasupra ardeiului taiat puteti pune  cascaval taiat bucati.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

loredanaaa 1

18.03.2013, 20:38

merisor atunci stii gustu,multumesc

Bia27 1

18.03.2013, 22:46

loredanaaa 1

19.03.2013, 00:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu cartofi