Ardei umpluti cu sos

de Dea_Dea in Porc, 24 Aug 2013 | 4279 vizualizari

 

Pentru ca nu am mai facut de mult , cred ca mai bine de un an de zile , am zis ca este timpul :))

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei
  • 200 gr carne tocata de porc
  • 2 linguri de orez
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 3 linguri pasta de rosii
  • ulei
  • 1 lingura faina
  • zeama de pe ardei
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu sos:

Ardeii se curata de coada si de seminte si se spala.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu ulei , se adauga 1 lingura de pasta de rosii si se condimenteaza cu sare, marar si piper.

Carnea se pune in castron , se dauga ceapa , se pune oul si orezul.

Ardeii se umplu si se pun in cratita cu o lingura de pasta de rosii si apa cat sa ii acopere. Se lasa la fiert la foc mic o ora.

Pregatim sosul:

Se ia apa de pe ardei intr-o cana.

In tigaie se pune ulei la incins , se pune o lingura de faina, o lingura de pasta de rosii si zeama de la ardei . Se da in clocot si se condimenteaza cu sare, piper si zahar, apoi se pun ardeii in sos.

TIPS-URI

1

Se pot face si cu carne de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

24.08.2013, 21:15

Buni ardeii umpluti. Astazi am facut si noi

Cris2711 1

24.08.2013, 21:39

ce mult imi plac

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:33

foarte gustosi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti ardelenesti