Ardei umpluti cu sos

de Dea_Dea in Porc, 24 Aug 2013 | 1673 vizualizari

 

Pentru ca nu am mai facut de mult , cred ca mai bine de un an de zile , am zis ca este timpul :))

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei
  • 200 gr carne tocata de porc
  • 2 linguri de orez
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 3 linguri pasta de rosii
  • ulei
  • 1 lingura faina
  • zeama de pe ardei
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu sos:

Ardeii se curata de coada si de seminte si se spala.


Ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu ulei , se adauga 1 lingura de pasta de rosii si se condimenteaza cu sare, marar si piper.


Carnea se pune in castron , se dauga ceapa , se pune oul si orezul.


Ardeii se umplu si se pun in cratita cu o lingura de pasta de rosii si apa cat sa ii acopere. Se lasa la fiert la foc mic o ora.


Pregatim sosul:


Se ia apa de pe ardei intr-o cana.


In tigaie se pune ulei la incins , se pune o lingura de faina, o lingura de pasta de rosii si zeama de la ardei . Se da in clocot si se condimenteaza cu sare, piper si zahar, apoi se pun ardeii in sos.

 

TIPS-URI

1

Se pot face si cu carne de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

24.08.2013, 21:15

Buni ardeii umpluti. Astazi am facut si noi

Cris2711 1

24.08.2013, 21:39

ce mult imi plac

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:33

foarte gustosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne