Ardei umpluti cu varza

de Zamfira in Muraturi, 14 Sep 2012 | 7114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg. ardei (multicolor)
  • 1 varza maricica
  • cimbru, marar
  • 200 g. hrean
  • 150 g. ardei iute
  • frunze de telina
  • Fiertura:
  • 2 L apa
  • 1 L otet (9%)
  • 2 linguri sare dura
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 3-4 foi de dafin
  • 3 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu varza:

Spalam ardeii, ii taiem capacelul si indepartam semintele si nervurile pentru a fi incapatori.


Varza o spalam, o dam pe razatoare si o framantam cu putina sare dura o lingurita de marar uscat si una de cimbru uscat.


Pregatim borcanele, punem pe fundul lor marar si cimbru uscat, hrean curatat si spalat, ardei iute si frunze de telina. Umplem ardeii cu varza rasa ( nu le tasati foarte tare pentru a permite scurgerea fierturii) si le asezam in borcane, din loc in loc mai punem hrean, ardei iute, frunze de telina chiar si bucati de varza nerasa.


Fierbem apa cu toate ingredientele si cand ajunge la punctul de fierbere o turnam peste ardeii umpluti cu varza. Inchidem ermetic borcanele si le lasam in cuptorul fierbinte pana a doua zi. Daca borcanul nu incape in cuptor, o putem impacheta in paturi sau prosoape.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

babi5 1

04.09.2013, 15:53

Micutza Luana 1

04.09.2013, 20:09

Bya Ralu 1

04.09.2013, 23:18

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei opariti