Ardei umpluti cu varza

de Zamfira in Muraturi, 14 Sep 2012 | 12859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg. ardei (multicolor)
  • 1 varza maricica
  • cimbru, marar
  • 200 g. hrean
  • 150 g. ardei iute
  • frunze de telina
  • Fiertura:
  • 2 L apa
  • 1 L otet (9%)
  • 2 linguri sare dura
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 3-4 foi de dafin
  • 3 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu varza:

Spalam ardeii, ii taiem capacelul si indepartam semintele si nervurile pentru a fi incapatori.

Varza o spalam, o dam pe razatoare si o framantam cu putina sare dura o lingurita de marar uscat si una de cimbru uscat.

 Pregatim borcanele, punem pe fundul lor marar si cimbru uscat, hrean curatat si spalat, ardei iute si frunze de telina. Umplem ardeii cu varza rasa ( nu le tasati foarte tare pentru a permite scurgerea fierturii) si le asezam in borcane, din loc in loc mai punem hrean, ardei iute, frunze de telina chiar si bucati de varza nerasa.

Fierbem apa cu toate ingredientele si cand ajunge la punctul de fierbere o turnam peste ardeii umpluti cu varza. Inchidem ermetic borcanele si le lasam in cuptorul fierbinte pana a doua zi. Daca borcanul nu incape in cuptor, o putem impacheta in paturi sau prosoape. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu varza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei opariti