Ardei umpluti de post

de Mihaela11_jo in Mancaruri de post, 9 Dec 2010 | 3249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 ardei  
  • 2 cani de orez  
  • 1 rosie  
  • 3 morcovi  
  • 1 ceapa  
  • 4 linguri de frunza de patrunjel  verde  
  • 2 linguri de frunza de menta  verde  
  • condiment mixt: cuisoare,coriandru,cardamom,scortisoara, foi de dafin,ghimbir  
  • 1 nucsoara  
  • 3 lingurite Vegeta sau Deli’kat 10 legume  
  • 3 linguri ulei de masline  
  • sare dupa gust  
  • piper proaspat macinat dupa gust  
  • 2 cani bulion de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti de post:

Orezul se lasa cu apa fierbinte 10minute apoi se spala bine.


Se caleste ceapa taiata marunt in uleiul de masline si se adauga orezul; se lasa la foc mic 5 minute.


Se lasa sa se raceasca orezul apoi se adauga rosia taiata marunt,nucsoara rasa,frunza de patrunjel si menta tocata marunt, condimentele, 1 lingurita de Vegeta si 1 si ½ lingurite de sare.


Se spala ardeii si se curata de codite si nervuri.


Se umplu ardeii cu orezul cca ¾ si se pune un capacel pentru a nu iesii umplutura in timpul fierberii.


Se pun la fiert in apa cu 1 lingurita de sare, 2 lingurite Vegeta si bulionul de rosii.


Morcovii se spala, se curate de coaja; 1 morcov se taie rondele si ceilalti 2 se taie julien; se adauga la supa.


Cand supa a inceput sa fiarba se reduce focul , se acopera si se lasa la fiert 45-50 de minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mirela72 1

14.12.2010, 13:30

delicios

Cris2711 1

03.01.2011, 20:07

grozav de gustos

Mihaela11_jo 1

05.01.2011, 20:34

Multumesc Mirela72 si Criss

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton