Ardei umpluti in sos de rosii

de Valclaudia in Porc, 6 Iul 2014 | 1488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg ardei (cat mai drepti sa se poata umple usor)
  • cca 600 gr. carne tocata (de porc am folosit eu)
  • 1 ou
  • 1 lingurita de vegeta
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 ardei tocat marunt
  • 1 ceasca orez spalat
  • sare,piper, marar uscat,un praf de cimbru uscat
  • 2 foi de dafin
  • 5-6 boabe de piper
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura amidon alimentar
  • 3-4 rosii
  • marar si telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti in sos de rosii:

Spalam ardeii si ii curatam cu grija de cotoare, folosind un cutit ascutit cu lama subtire.


Carnea tocata se amesteca cu: 1 ceasca orez spalat,1 ou,1 lingurita de vegeta,1 ceapa tocata marunt,1 ardei tocat marunt,sare,piper, marar si cimbru dupa gust.


Umplem ardeii cu amestecul obtinut, din rosii taiem felii pe care le vom folosi pe post de "capace" la ardei.


Asezam ardeii intr-o cratita incapatoare, de preferat sa nu se suprapuna, ii acoperim cu apa rece, punem 2 foi de dafin in cratita si cateva bobite de piper si lasam sa fiarba la foc potrivit cca 40 minute.


Dupa ce au fiert se scot ardeii intr-o strecuratoare, in apa in care au fiert vom incorpora un amestec obtinut din: faina,amidon, pasta de ardei, pasta de rosii, frunze uscate de marar si telina.


Amestecam in continuu pana se ingroase sosul.


La servire se presara patrunjel verde si bobite de mustar.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

06.07.2014, 19:41

buni! imi plac mult!

reisnaor_2006 1

06.07.2014, 20:28

Deliciosi!

MOKUSKA 1

06.07.2014, 20:39

Îmi plac foarte mult și mie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti ardelenesti