Arici ( din resturi de tort)

de Dorothea in Torturi, 4 Sep 2010 | 3594 vizualizari

 

Aici am ceva gustos, daca va ramine ceva cind ati taiat de la torturi sau aveti piscoturi sau chec.

 

INGREDIENTE

  • -resturi sfaramate
  • -ciocolata neagra sau alba
  • -aroma sau chiar rom /daca mananca copiii lapte sau suc
  • -cca. 4 linguri de cacao (praf) / pentru copii kaba
  • -streusel de ciocolata/decoratie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arici ( din resturi de tort):

Se sfarima resturile ( chec, piscoturi, resturi de la tort) intr-un vas. Se pune cacaao si aroma de rom. Se amesteca bine. Trebuie sa fie consistenta bine legata, dar nu uda!! Daca e prea uscat, poti pune putin suc de portocale sau de mere.


Din "amestecatura" faci o minge mica si faci si un nas pentru arici.


Ciocolata se pune intr-un vas la baine marine. Cand ciocolata este topita, faci proba pe buze.Daca ti se pare la buza fierbinte, mai astepti, pane ciocolata este mai rece.


Dupa aia pui ciocolata pe arici, astepti un pic, decorezi si gata.


Mult succes!!

 

TIPS-URI

1

Poti sa ingheti resturile tale de tort si cind ai nevoie le folosesti

2

La frigider aricii vor tine cca 3 zile

3

Ca ciocolata sa fie luciosa pui un pic de margarina de nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Arici ( din resturi de tort)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

rivka 1

07.09.2010, 15:18

ce dragutiiiiiiiiiiii

Dorothea 1

08.09.2010, 07:41

Mersi!!

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 23:59

o minunatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort cu aroma de toamna