Aripi de pui crocante si picante pe pat de cartofi

de nadina73 in Pui, 14 Ian 2011 | 4557 vizualizari

 

Bune de tot,si usor de pregatit(de mancat nu mai zic)

 

INGREDIENTE

  • aripi de pui mari 4 bucati
  • 7-8 cartofi
  • 1-2  capatani de  usturoi
  • sare
  • piper
  • 200 ml pasta de tomate
  • 30 ml ulei masline
  • Garnitura:
  • salata de sfecla rosie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui crocante si picante pe pat de cartofi:

Se spala bine aripile de pui,se usuca cu un prosop.


Se curata usturoiul se piseaza bine (se face un mujdei) se pune apa si se pun aripile in acel mujdei 1 ora. Se scot aripile din mujdei se condimeteaza cu sare si piper. Cartofii se curata, se taie in bucati, se condimeteaza cu sare, piper si mujdei de usturoi.


Intr-o tava se pune ulei ,se pun cartofii condimentati si peste cartofi se pun aripile de pui . Se amesteca pasta de tomate cu 100 ml apa si se pune peste cartofi si aripi, se poate presara si patrunjel verde (eu am pus uscat)


Se da tava la cuptor pentru 60-70 minute la 170 grade.


Se serveste cu garnitura de sfecla rosie sau orice alta muratura va place


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui crocante si picante pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

15.01.2011, 22:25

delicioase

adriana_bobu 1

15.01.2011, 23:18

mariac 1

16.01.2011, 21:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08