Aripi de pui în sos de roşii cu ardei copţi

de ionix in Pui, 24 Mar 2010 | 3125 vizualizari

 

o mancarica pentru soti :D:D

 

INGREDIENTE

  • ½ kg aripi de pui ( fara cotor)
  • 3 ardei copti
  • 5 catei de usturoi
  • 250 ml suc de rosii
  • Sare, piper
  • ½ lingurita oregano
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml apa
  • Marar tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui în sos de roşii cu ardei copţi:


Intr-o cratita se pune la incins uleiul impreuna cu 2 linguri de apa.


3 catei de usturoi se taie feliute si se pun in cratita impreuna cu ardeii copti, care au fost taiati cubulete.


Se lasa 5 minute iar apoi se pun aripile, sa nu uitati sa le spalati si curati bine, se mai lasa inca 5 minute si se adauga apa.


Se lasa la foc mediu timp de 30 min.


In sosul de rosii de pune sare, piper, oregano si mararul.


Peste aripi se toarna sosul de rosii si se lasa sa fiarba inca vreo 20 de min, avand grija ca aripile sa fie fierte.


Inainte de a lua de pe foc, cu 5 min inainte, adaugam restul de usturoi.


Eu am servit alaturi de muraturi si piure.



Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

daca este prea dulce, puteti sa mai adaugati zeama de lamaie... daca va iese prea acru, indulciti cu putin zahar brun... depinde de sucul de rosii...

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui în sos de roşii cu ardei copţi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

madi_marin 1

26.03.2010, 12:46

foarte buna combinatia de ardei copt cu carnita, imi place la nebunie.....

ionix 1

26.03.2010, 20:42

Bunica, asa-i... a ramas destul atunci dar a fost gatit acum 2 saptamani ... as putea sa te servesc cu ceva mai bun acum...

Dana Cristea - pusikmea 1

27.03.2010, 21:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Carne de pui in saramura