Arroz Al Horno (Orez la Cuptor )

de Andreea_Mario in Mancaruri cu carne, 26 Sep 2012 | 5389 vizualizari

 

Ce pot spune despre aceasta mancare este ca este incredibil de buna. Incercati si veti vedea ce buna este. Poate ca nu prea mai scriu eu bine dar sper ca nu ma incurc cu ingredientele in romaneste :)))

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi,
  • 5 bucati costita de porc ,
  • 3 rosii ,
  • 1 usturoi ,
  • asafran ,
  • sare
  • ulei
  • 1 lingura boia dulce ,
  • fasole boabe ,
  • 6 cani de orez .
  • 3 bucati de sangerete
  • o oala de lut adanca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arroz Al Horno (Orez la Cuptor ):

Se  fierbe costita cu usturoiul intr-o oala sub presiune. Se adauga asafranul, fasolea  si o pastila knorr de carne. Dupa ce s-au fiert se iau sangeretele, se taie  bucati si se aseaza intr-o tigaie cu ulei. In acel ulei prajim putin carnea. Ii da gust la orez. Dupa ce s-au fript se pun intr-o farfurie si se pune boia dulce in ulei. Prajim toate cele mentinoate mai sus, dar sa avem grija sa nu se arda boiaua, caci o sa aiba gust amar.

Ddin oala in care am fiert carnea luam 12 cani de supa. Punem orezul in oala de lut, asezam fasolea, usturoiul il punem in mijloc, adaugam costita  si  morcilla (sangeretele). Prajim  cartofii bine. Cartofii ii taiem rotunzi, la fel si rosiile.

In total avem nevoie de aproximativ 40 de minute, care includ si frigerea carnii, a cartofilor si a sangeretelor.

Se aseaza cartofii si rosiile peste costita si sangeretele fripte si se adauga 12 cani de supa ramasa de la fierberea costitelor. Se lasa la cuptor aprox 20 de minute

POFTA BUNA .

Daca ti-a placut reteta noastra "Arroz Al Horno (Orez la Cuptor )" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafă de porc marinată cu orez la cuptor