Arroz Al Horno (Orez la Cuptor )

de Andreea_Mario in Mancaruri cu carne, 26 Sep 2012 | 4505 vizualizari

 

Ce pot spune despre aceasta mancare este ca este incredibil de buna. Incercati si veti vedea ce buna este. Poate ca nu prea mai scriu eu bine dar sper ca nu ma incurc cu ingredientele in romaneste :)))

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi,
  • 5 bucati costita de porc ,
  • 3 rosii ,
  • 1 usturoi ,
  • asafran ,
  • sare
  • ulei
  • 1 lingura boia dulce ,
  • fasole boabe ,
  • 6 cani de orez .
  • 3 bucati de sangerete
  • o oala de lut adanca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arroz Al Horno (Orez la Cuptor ):

Se  fierbe costita cu usturoiul intr-o oala sub presiune. Se adauga asafranul, fasolea  si o pastila knorr de carne. Dupa ce s-au fiert se iau sangeretele, se taie  bucati si se aseaza intr-o tigaie cu ulei. In acel ulei prajim putin carnea. Ii da gust la orez. Dupa ce s-au fript se pun intr-o farfurie si se pune boia dulce in ulei. Prajim toate cele mentinoate mai sus, dar sa avem grija sa nu se arda boiaua, caci o sa aiba gust amar.

Ddin oala in care am fiert carnea luam 12 cani de supa. Punem orezul in oala de lut, asezam fasolea, usturoiul il punem in mijloc, adaugam costita  si  morcilla (sangeretele). Prajim  cartofii bine. Cartofii ii taiem rotunzi, la fel si rosiile.

In total avem nevoie de aproximativ 40 de minute, care includ si frigerea carnii, a cartofilor si a sangeretelor.

Se aseaza cartofii si rosiile peste costita si sangeretele fripte si se adauga 12 cani de supa ramasa de la fierberea costitelor. Se lasa la cuptor aprox 20 de minute

POFTA BUNA .

Daca ti-a placut reteta noastra "Arroz Al Horno (Orez la Cuptor )" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

pe 24.06 la 21:01

Tartă cu vișine și nucă

pe 24.06 la 19:51

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafă de porc marinată cu orez la cuptor