Arroz Al Horno (Orez la Cuptor )

de Andreea_Mario in Mancaruri cu carne, 26 Sep 2012 | 4122 vizualizari

 

Ce pot spune despre aceasta mancare este ca este incredibil de buna. Incercati si veti vedea ce buna este. Poate ca nu prea mai scriu eu bine dar sper ca nu ma incurc cu ingredientele in romaneste :)))

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi,
  • 5 bucati costita de porc ,
  • 3 rosii ,
  • 1 usturoi ,
  • asafran ,
  • sare
  • ulei
  • 1 lingura boia dulce ,
  • fasole boabe ,
  • 6 cani de orez .
  • 3 bucati de sangerete
  • o oala de lut adanca
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arroz Al Horno (Orez la Cuptor ):

Se fierbe costita cu usturoiul intr-o oala sub presiune. Se adauga asafranul, fasolea si o pastila knorr de carne. Dupa ce s-au fiert se iau sangeretele, se taie bucati si se aseaza intr-o tigaie cu ulei. In acel ulei prajim putin carnea. Ii da gust la orez. Dupa ce s-au fript se pun intr-o farfurie si se pune boia dulce in ulei. Prajim toate cele mentinoate mai sus, dar sa avem grija sa nu se arda boiaua, caci o sa aiba gust amar.


Ddin oala in care am fiert carnea luam 12 cani de supa. Punem orezul in oala de lut, asezam fasolea, usturoiul il punem in mijloc, adaugam costita si morcilla (sangeretele). Prajim cartofii bine. Cartofii ii taiem rotunzi, la fel si rosiile.


In total avem nevoie de aproximativ 40 de minute, care includ si frigerea carnii, a cartofilor si a sangeretelor.


Se aseaza cartofii si rosiile peste costita si sangeretele fripte si se adauga 12 cani de supa ramasa de la fierberea costitelor. Se lasa la cuptor aprox 20 de minute


POFTA BUNA .

Daca ti-a placut reteta noastra "Arroz Al Horno (Orez la Cuptor )" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Lau 1

26.09.2012, 22:25

adry88 1

27.09.2012, 14:46

bun

mihaelar63 1

26.02.2018, 13:19

La multi ani !!!

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

ieri la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

ieri la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

ieri la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

ieri la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

ieri la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

ieri la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

RETETA RECOMANDATA
Ceafă de porc marinată cu orez la cuptor