Baby carrot , caramelizati cu miere

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 28 Feb 2010 | 20311 vizualizari

 

morcovi tineri caramelizati cu miere o alta reteta de post care poate fi folosita ca garnitura festiva mai ales la preparatele de vacuta sau peste

 

INGREDIENTE

  • 500 gr morcovi tineri congelati
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura zhar brun
  • sare
  • piper
  • cimbrisor verde
  • zeama de la o portocala 
  • zeama de la o jumatate de lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baby carrot , caramelizati cu miere:

  1. morcovii se fieb 20 min in apa cu sare , se scurg.
  2. se pun intr-o tigaie cu restul ingredientelor.
  3. se amesteca incontinuu pana zeama scade si se face ca un sirop , din acest moment trebuie sa fiti cu atentie pentru ca incep sa se caramelizeze .deci mare atentie sa nu se arda .se asezoneaza cu cimbrisor verde .

TIPS-URI

1

acriti dupa gust cu zeama de lamaie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Baby carrot , caramelizati cu miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

rivka 1

28.02.2010, 23:39

minunati reteta asta e din cate stiu eu originara din polonia

mihaelar63 1

28.02.2010, 23:58

multumesc rivka , nu stiam
i-am vazut in magazin , mi-au placut , i-am luat si abia apoi am cautat reteta .[bs:04 ]rezultatul imi place . pe deasupra m-am amuzat copios de traducerea din engleza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu menta si rodie