Baghete cu branza, ceapa si marar

de Bucataras in Piine, 11 Mai 2014 | 5930 vizualizari

 

Am pregatit niste painici aperitiv foarte gustoase, umplute cu branza, cu putina ceapa si marar.

 

INGREDIENTE

  •  250 g faina alba
  • 50 g faina de secara
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita de drojdie
  • 165 ml apa calduta
  • 150 g crema de branza Natur Ceva fin Cremos
  • 100 g crema de branza cu smantana Ceva fin Pufos
  • 1 fir de ceapa verde
  • marar
  • sare
  • 1 ou pentru uns

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu branza, ceapa si marar:

Am pregatit intai aluatul pentru paine.


In vasul mixerului am pus cam 150 g faina alba impreuna cu sarea si drojdia, am mixat cateva secunde, dupa care am adaugat uleiul si apa calduta.


Am mixat si am adaugat si restul de faina alba si cea de secara. Daca aluatul se lipeste de maini mai adaugati putina faina.


Am lasat aluatul sa creasca si am pregatit crema de branza pentru umplutura.


Am curatat, spalat si tocat ceapa si mararul. Le-am adaugat intr-un bol, peste cele doua tipuri de branza.


Am adaugat un praf de sare ( dupa gust) si am amestecat.


Dupa ce aluatul a crescut, am luat bucati din el, ca niste bile, pe care le-am intins, pe blatul infainat.


Pe fiecare foaie de aluat am intins cate o lingura de crema de branza, am rulat marginile peste branza, apoape unindu-le, formand niste baghete.


Din compozitia pe care am facut-o am obtinut 7 baghete, pe care le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Am uns baghetele cu oul batut si am presarat chimen pe deasupra.


Am pus tava in cuptorul incins la 220 grade cam 18 minute. Marginile baghetelor s-au desfacut putin, lasand branza la iveala.


Am mai uns o data cu ou si branza si marginile si am mai lasat la cuptor baghetele 4 minute.


Au iesit frumos rumenite si atat de bune! Va poftesc sa le incercati!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu branza, ceapa si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Micutza Luana 1

12.05.2014, 18:04

ce n arata

Lia_ 1

14.05.2014, 06:27

am vazut ceva cu branza si am venit )

CookieMonster 1

30.05.2014, 10:03

foarte faina ideea!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Turtite cu dovlecei si cascaval