Baghete cu branza, ceapa si marar

de Bucataras in Piine, 11 Mai 2014 | 5535 vizualizari

 

Am pregatit niste painici aperitiv foarte gustoase, umplute cu branza, cu putina ceapa si marar.

 

INGREDIENTE

  •  250 g faina alba
  • 50 g faina de secara
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita de drojdie
  • 165 ml apa calduta
  • 150 g crema de branza Natur Ceva fin Cremos
  • 100 g crema de branza cu smantana Ceva fin Pufos
  • 1 fir de ceapa verde
  • marar
  • sare
  • 1 ou pentru uns

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu branza, ceapa si marar:

Am pregatit intai aluatul pentru paine.


In vasul mixerului am pus cam 150 g faina alba impreuna cu sarea si drojdia, am mixat cateva secunde, dupa care am adaugat uleiul si apa calduta.


Am mixat si am adaugat si restul de faina alba si cea de secara. Daca aluatul se lipeste de maini mai adaugati putina faina.


Am lasat aluatul sa creasca si am pregatit crema de branza pentru umplutura.


Am curatat, spalat si tocat ceapa si mararul. Le-am adaugat intr-un bol, peste cele doua tipuri de branza.


Am adaugat un praf de sare ( dupa gust) si am amestecat.


Dupa ce aluatul a crescut, am luat bucati din el, ca niste bile, pe care le-am intins, pe blatul infainat.


Pe fiecare foaie de aluat am intins cate o lingura de crema de branza, am rulat marginile peste branza, apoape unindu-le, formand niste baghete.


Din compozitia pe care am facut-o am obtinut 7 baghete, pe care le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Am uns baghetele cu oul batut si am presarat chimen pe deasupra.


Am pus tava in cuptorul incins la 220 grade cam 18 minute. Marginile baghetelor s-au desfacut putin, lasand branza la iveala.


Am mai uns o data cu ou si branza si marginile si am mai lasat la cuptor baghetele 4 minute.


Au iesit frumos rumenite si atat de bune! Va poftesc sa le incercati!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu branza, ceapa si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Micutza Luana 1

12.05.2014, 18:04

ce n arata

Lia_ 1

14.05.2014, 06:27

am vazut ceva cu branza si am venit )

CookieMonster 1

30.05.2014, 10:03

foarte faina ideea!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Turtite cu dovlecei si cascaval