Baghete umplute cu salam, ciuperci, ardei si porumb

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2016 | 971 vizualizari

 

Am vazut la Merisor baghete umplute. Am poftit la ele si am executat si eu unele delicioase. 

 

INGREDIENTE

  • 3 jumatati de bagheta;
  • 150 g salam rustic + untura pentru prajirea acestuia;
  • 100 g ciuperci champignon;
  • un ardei gras rosu (180 g);
  • o lingura ulei;
  • 100 ml apa;
  • sare;
  • un ou;
  • 5 linguri ketchup dulce;
  • putin oregano uscat;
  • putin busuioc uscat;
  • 100 g boabe de porumb dulce din conserva;
  • 150 g cascaval ras.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete umplute cu salam, ciuperci, ardei si porumb:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Jumatatile de bagheta se taie de-a lungul si se scobesc pentru a elimina miezul.


Salamul se taie bucati mici si se prajeste in untura, apoi se scoate pe un servet absorbant de bucatarie.


Ciupercile se spala si se feliaza.


Ardeiul gras se curata de cotor si seminte, se spala si se taie bucati lungi si subtiri.


Ciupercile si ardeiul se pun la foc intr-o tigaie impreuna cu uleiul, apa si putina sare si se acopera cu un capac, lasandu-le sa se inabuse.


Intr-un castron se bate oul cu un praf de sare, apoi se adauga ketchupul si ierburile aromatice si se amesteca.


Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt. Baghetele se umezec cu apa pe partea crocanta, se aseaza in tava, apoi se umplu astfel: se pune salamul prajit, ciupercile si ardeiul, boabe de porumb (se pastreaza cateva pentru a mai pune si la final), compozitia din ou si ketchup, cascavalul ras si alte cateva boabe de porumb.


Se introduce tava la cuptor pana cand se topeste cascavalul (15-20 de minute).


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete umplute cu salam, ciuperci, ardei si porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

12.03.2016, 18:50

Sunt asa buneee si gustoase!

Gherca Daniela 1

12.03.2016, 19:29

Super bune!

RuxyRux 1

12.03.2016, 23:46

Arata tare gustoase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini Quiche