Banana Bread

de Andreea Caroline in Dulciuri, 9 Oct 2014 | 3336 vizualizari

 

E prima oara cand incerc reteta si m-am inspirat de la Adina ( Mitinita ) >:D< ... este delicioasa iar copiilor in special, le-a placut tare mult . Cred ca maine le pun si la pachetel ;)

 

INGREDIENTE

  • 60 gr unt
  • 140 gr zahar tos
  • 1 ou
  • 1 banana mare
  • 200 gr faina alba tip '00'
  • 1\2 plic praf de copt
  • 100 ml lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana Bread:

Scoatem din timp untul de la frigider deoarece trebuie sa fie moale ( la temperatura camerei ) .


Punem intr-un bol zaharul impreuna cu untul si mixam pana ce devin o crema .


Adaugam apoi banana pisata si mixam bine in continuare dupa care adaugam oul intreg si amestecam bine .


Adaugam jumatate din faina,praful de copt si jumatate diun cantitatea de lapte rece.Amestecam bine dupa care adaugam restul de faina si restul de lapte.


Amestecam bine toate ingredientele.


O tava de chec , o tapetam cu hartie de copt ( sau o ungem cu unt si o tapetam cu faina ) si turnam compozitia .


Dam la cuptorrul incins in prealabil la 180 grade pentru 20-25 minute . ( faceti testul cu scobitoarea pentru a fi siguri ca s-a copt bine in interior )


Inchidem cuptorul si lasam sa se raceasca dupa care feliem si servim .


Pofta buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Banana Bread" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Andreea Caroline 1

10.10.2014, 16:28

Rocsi

Xandrinne 1

11.10.2014, 08:08

Andreea Caroline 1

12.10.2014, 09:47

Xandrinne

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu banane si migdale