Banana Cheesecake

de laylalala in Torturi, 2 Aug 2010 | 4145 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru crusta
  • 120 gr biscuiti cu unt si stafide
  • 125 gr ciocolata cu lapte
  • 100 gr ciocolata alba
Pentru umplutura
  • 6 banane
  • 320 gr crema de branza
  • 150 gr zahar brun
  • 100 ml sirop de artar
  • 2 plicuri Finesse Bourbon-Vanilla Aroma
  • 10 gr gelatina
  • 50 ml lichior de cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana Cheesecake:

Inainte cu o zi de prepararea prajiturii pune bananele la congelator.
Pentru crusta, sframa biscuitii.Cele doua feluri de ciocolata topeste-le la bain-marie apoi amesteca-le cu biscuitii sfaramitati.Pune amestecul obtinut intr-o forma rotunda de 18 cm diametru si preseaza-l pe toata suprafata bazei.Da crusta la congelator 30 minute pentru a se intari.



Pentru umplutura dizolva gelatina in lichiorul de cocos si lasa-o sa stea 10 minute apoi incalzeste-o usor pana devine lichida,dar ai grija sa nu o fierbi.Intr-un vas amesteca piureul de banane cu gelatina cu lichior si restul ingredientelor.Toarna umplutura peste crusta intarita si da-o la rece peste noapte.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Banana Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Ina 1

03.08.2010, 22:02

foarte tareeee!!!! Dar unde gasesc ulei de artar

Teo 1

03.08.2010, 22:16

arata grozav , dar cand ma uit la ingrediente....de unde sa le iau !

laylalala 1

04.08.2010, 13:54

De siropul de artar am facut rost de la matusa mea care este in Franta Din pacate la noi inca nu am vazut asa ceva prin magazine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu banane si frisca