Banana Fairy Cakes

de Anamaria Cook in Prajituri, 25 Mar 2012 | 4307 vizualizari

 

O reteta delicioasa pentru o Duminica linistita in familie, extrem de usor de facut si incredibil de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 60 g unt sau margarina
  • 60g zagar
  • un ou
  • o banana
  • 60g faina
  • o lingurita praf de copt
Portii: 9
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana Fairy Cakes:

Amestecati untul cu zaharul pana se formeaza o crema pufoasa.

Adaugati oul si amestecati totul pana se formeaza o crema omogena.

 Pasati banana cu o furculita si adaugati-o peste crema de unt.

La final adaugati faina si praful de copt si incorporati-le in crema formata.

Cu ajutorul unei linguri puneti crema in forme de muffins, umpleti formele cam trei sferturi (reteta spune ca ies 6 prajiturele dar mie mi-au iesit 9).

Puneti forma in cuptorul preincalzit la gaz4/180C si coaceti pentru 20-25 de minute.

Lasati prajiturile sa se racoreasca si intre timp faceti icing-ul din zahar pudra si foarte putina apa calduta(vezi mille-feuille). Ornati-le cu crema obtinuta si gata de servit.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Banana Fairy Cakes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

gaby_duceag 1

28.03.2012, 21:46

Am facut si ieri si azi.
Copiii sunt topiti dupa ele, papa cate 2-3 odata.
Multumesc mult

Anamaria Cook 1

28.03.2012, 22:37

@ gaby_d Aaa ce frumos ma bucur tare mult ca le plac. Nu ai pentru ce sa imi multumesti, a fost placerea mea Si la mine s-au mancat imediat si deja am cereri sa mai fac sapt asta.

T I M E A 1

05.04.2012, 20:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si gem de caise