Banane pe bat

de mikidaniro in Dulciuri, 9 Apr 2012 | 4061 vizualizari

 

Nu-i asa ca va e dor de inghetata?Mie imi este:),iar pitica mea e topita dupa inghetata.Nu cred ca este copil caruia sa nu ii placa inghetata,iar daca putem face in casa ceva rapid,de ce nu?Aceste banane le fac cand vrem o inghetata rapida:)

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 100g ciocolata (eu am pus 50g amaruie si 50 g cu lapte)
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura nuca de cocos rasa
  • 1 mana de nuci tocate marunt
  • scobitori sau bete pt frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banane pe bat:

Taiem bananele felii de 2 cm,punem fiecare bucata pe cate o scobitoare,le pun pe o tava si le punem in congelator pana ingheata.Ciocolata o topim pe baie de aburi impreuna cu uleiul.Scufundam bananele in ciocolata,le dam jumatate prin nuca,jumatate prin nuca de cocos  si le punem inapoi pe tava.

Ciocolata se va intari aproape instant.Se vor pastra in congelator pana in momentul in care le servim.

TIPS-URI

1

puteti da bananele si prin biscuiti,alune,migdale sau ce va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Banane pe bat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mikidaniro 1

10.04.2012, 08:44

Va multumesc pentru aprecieri!

mamaieelena 1

10.04.2012, 11:54

gustoase

Maria68 1

10.04.2012, 13:24

o minunatie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu inghetata de banane