Banane pe bat

de mikidaniro in Dulciuri, 9 Apr 2012 | 2476 vizualizari

 

Nu-i asa ca va e dor de inghetata?Mie imi este:),iar pitica mea e topita dupa inghetata.Nu cred ca este copil caruia sa nu ii placa inghetata,iar daca putem face in casa ceva rapid,de ce nu?Aceste banane le fac cand vrem o inghetata rapida:)

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 100g ciocolata (eu am pus 50g amaruie si 50 g cu lapte)
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura nuca de cocos rasa
  • 1 mana de nuci tocate marunt
  • scobitori sau bete pt frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banane pe bat:

Taiem bananele felii de 2 cm,punem fiecare bucata pe cate o scobitoare,le pun pe o tava si le punem in congelator pana ingheata.Ciocolata o topim pe baie de aburi impreuna cu uleiul.Scufundam bananele in ciocolata,le dam jumatate prin nuca,jumatate prin nuca de cocos si le punem inapoi pe tava.


Ciocolata se va intari aproape instant.Se vor pastra in congelator pana in momentul in care le servim.

 

TIPS-URI

1

puteti da bananele si prin biscuiti,alune,migdale sau ce va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Banane pe bat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mikidaniro 1

10.04.2012, 08:44

Va multumesc pentru aprecieri!

mamaieelena 1

10.04.2012, 11:54

gustoase

Maria68 1

10.04.2012, 13:24

o minunatie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de banane