Inghetata de banane

de papabundetot in Dulciuri, 9 Iun 2014 | 1159 vizualizari

 

Ideea acestei inghetate extrem de simple mi-a venit aseara,dupa o plimbare prin parc, unde multa lume manca inghetata. Noi de cativa ani buni nu mai mancam inghetata cumparata, pentru ca e atat de simplu sa o faci acasa si macar stim ce contine. Pentru aceasta inghetata aveti nevoie de 15 minute libere si doar 3 ingrediente..asa ca ea poate fi facuta si de catre un copil mai ales ca nu e nevoie de foc :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 1 kg banane coapte
  • 2 linguri miere
  • 400 ml frisca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de banane:

Am taiat bananele rondele si le-am pus in robot,am pus peste ele 2 linguri de miere si am amestecat bine.Au ramas si bucatele mai mari,daca nu va plac maruntiti mai mult…eu le-am lasat asa.



Am batut cu mixerul 400 ml frisca lichida,pe care mai apoi am amestecat-o cu piure-ul de banane din robot,am omogenizat bine crema obtinuta,apoi am pus-o in 2 cutii de plastic cu capac si am dat-o la congelator pana a 2-a zi.Deoarece banana nu este un fruct zemos,spre deosebire de alte fructe mai apoase,nici nu a fost nevoie sa amestec in inghetata,doar am scos-o din congelator cu 5-7 minute inainte de a o servi si manca.



Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lia_ 1

09.06.2014, 20:30

minunata

JulyCris 1

10.06.2014, 15:10

anca_rm 1

11.06.2014, 10:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole batuta

de xana 5

ieri la 19:23

Sirop din struguri negri

de ancutsa 5

ieri la 16:37

Pizza Quattro Formaggi cu blat Alka Pizza casei

ieri la 16:15

Pate din ficat de pui

de ancutsa 5

ieri la 16:01

RETETA RECOMANDATA
Inghetata din kefir cu banane