Sorbet de cirese

de Criss in Dulciuri, 22 Iun 2016 | 691 vizualizari

 

Sorbetul este varianta mai sanatoasa si mai putin calorica a inghetatei. Un desert racoritor, perfect pentru o zi caniculara de vara. Se poate face din orice fel de fruct sau combinatie de fructe. Se poate adauga si un strop de alcool, lichior, visinata sau orice vreti.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente: -350 g cirese fara samburi -2 banane coapte (eu am pus 3 ca erau mici) -sucul de la o jumatate de lamaie -4 linguri zahar -100 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorbet de cirese:

Apa cu zaharul se fiert. Cand incepe sa se lege siropul, se ia de pe foc. Intr-un bol se pun ciresele curatate si bananele decojite. Se adauga si sucul de lamaie si cu blenderul vertical se mixeaza. Peste piureul de fructe se adauga siropul, se omogenizeaza si se pune intr-un vas in congelator pentru 3-4 ore, timp in care se mai scoate vasul din cand in cand si se amesteca sorbetul pentru a sparge acele de gheata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Camelya 1

23.06.2016, 13:14

Ce bine arata!

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:59

Criss 1

30.06.2016, 12:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cacao si cocos