Crema de zahar ars la Multicooker

de AdyNA_RadU in Dulciuri, 15 Iun 2014 | 621 vizualizari

 

Am vazut ca se poate prepara crema de zahar ars la multicooker.Fetele care au postat inaintea mea mi-au facut pofta de crema de zahar si am zis sa incerc si eu sa fac. :D
Reteta propusa de Ela68 http://www.bucataras.ro/retete/crema-de-zahar-ars-42355.html

 

INGREDIENTE

  • 1 litru lapte,
  • 8 oua,
  • 210 gr zahar,
  • 5 linguri de zahar pentru ars.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars la Multicooker:



Am conectat aparatul la sursa de curent. Am pus in vasul mare 5 linguri de zahar si l-am caramelizat cu ajutorul functiei FRY( pana zaharul a devenit auriu).


Intre timp am amestecat albusurile cu cele 210 gr de zahar, am adaugat galbenusurile ,zaharul cu aroma de rom si la sfarsit laptele si am omogenizat totul cu mixerul. Am pus compozitia peste zaharul caramelizat si am selectat BAKE la o temperatura de 150 de grade, pentru 30 de minute. Am servit crema de zahar ars rece si a fost foarte foarte buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bya Ralu 1

02.07.2014, 06:27

bun mai e cucu asta

robert_badica 1

15.07.2014, 09:30

Andreea Caroline 1

20.08.2014, 09:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de zahar ars