Ciocolata de casa cu alune

de mihasara in Dulciuri, 18 Ian 2016 | 898 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • 200 g lapte praf
    • 120 g zahar
    • 80 g unt
    • 40-50 g cacao
    • 65 ml apa
    • nuca/alune de padure/stafide/merisoare/ fructe confiate- ce ai sau ce vrei
    • 1 fiola esenta de rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa cu alune:




  1. Amestecam laptele praf cu cacao.

  2. Zaharul cu apa, le punem sa fiarba in clocot timp de 5 minute.

  3. Dupa acest interval luam de pe foc, adaugam untul si esentele, amestecam pana se topeste untul, apoi turnam peste cacao amestecata cu lapte praf.

  4. Amestecam bine, punem nucile, apoi rasturnam intr-o tava(15/15) pe care am tapetat-o cu folie de plastic si lasam sa se raceasca.

  5. Cand s-a racit o taiem in cuburi si servim.







 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa cu alune" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mirela0911 1

18.01.2016, 20:13

Buna rau!

anca_rm 1

19.01.2016, 09:31

oooo vreau si eu,

miki_a 1

21.01.2016, 00:26

Cea mai buna ciocolata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciocolatele de casa cu alune si stafide