Batoane cu cereale, finetti si goji

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Dulciuri, 25 Mar 2013 | 1967 vizualizari

 

Vreti o reteta delicioasa, simpla si consistenta pentru maine la mic dejun?

 

INGREDIENTE

  • 250 grame cereale diverse (fulgi de ovaz, fulgi de grau cu tarate, fulgi de orz); 
  • 2 lingurite zahar muscovado; 
  • 100 grame crema de ciocolata finetti; 
  • 100 grame ciocolata neagra; 
  • 80 grame unt topit; 
  • 3 - 4 linguri sirop de artar; 
  • 2 lingurite ulei de cocos; 
  • 30 grame fructe goji; 
  • 20 grame mango confiate (optional); 
  • seminte de rodie.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu cereale, finetti si goji:

1. Se cantaresc cerealele, se pun intr-un bol si se amesteca cu untul topit pentru 30 de secunde in cuptorul de microunde. 2. Se adauga zaharul muscovado, uleiul de cocos si siropul de artar si se amesteca bine. 3. Se pune si crema de finetti in compozitie si se amesteca pana se incorporeaza. 4. Se adauga fructele goji, se amesteca si se lasa la frigider pentru 30 de minute.

5. Intre timp pregatiti o craticioara cu apa pentru bain-marie, asezati un bol deasupra dar care sa nu atinga apa, rupeti ciocolata bucatele si aruncati-o in bol.

6. Lasati ciocolata pe abur pentru aproximativ 10 minute, amestecand din cand in cand.

7. Pregatiti o tava cu peretii inalti, tapetati cu hartie de copt si asezati amestecul de cereale. Nivelati cu ajutorul unei spatule din silicon.

8. Dupa ce s-a topit ciocolata, turnati-o peste cereale si presarati cu mango confiate si seminte de rodie.

9. Lasati la frigider compozitia din nou pentru 1-2 ore dupa care taiati de forma unor batoane si serviti cu cafea sau cu ceai.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu cereale, finetti si goji" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Bucatardinpasiune 1

26.03.2013, 18:50

Superbe fotografii!

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

26.03.2013, 23:16

Multumesc Jamila

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

26.03.2013, 23:17

Multumesc Elena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Batoane cu cereale