Batoane cu frisca si ciocolata

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 9 Ian 2011 | 4562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 4 albusuri
  • 100 g faina
  • 100 g unt/margarina
  • 100 g zahar
  • +100 ml frisca
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata neagra
  • 50 g unt/margarina
  • 2 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu frisca si ciocolata:

Albusurile se bat spuma tare,adaugand treptat zaharul!

Untul/margarina se topeste partial si se adauga la albusuri;se omogenizeaza.Se incorporeaza si faina.
Pe hartia de copt se pune cate o lingura din compozitie si se intinde cate un dreptunghi de marimi potrivite.Se coc aprox 7 min,pana se rumenesc pe margini.Se dezlipeste cu ajutorul unui cutit,se ruleaza(cat sete cald) si se prinde cu o scobitoare.Se procedeaza la fel cu toate.

Frisca se bate spuma tare si se pune intr-un sprit.Se umple fiecare rulou.

Glazura:

Ciocolata rupta bucati se amesteca cu untul/margarina si laptele si se topeste la bain-marie.Fiecare rulou(doar caetele) se trece prin ciocolata si se lasa pe un gratar la rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu frisca si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Pasiune pentru bucatarie 1

10.01.2011, 16:18

intr-adevar sunt foarte bune si de mare efect,puteti sa le umpleti cu orice si sa le ornati cum vreti,ne-au placut si nu dureaza mai mult de 30 min

ionix 1

10.01.2011, 16:41

vreau şi-mi plaaaaaaaaaac

Adinacarla 1

05.02.2011, 01:46

o idee super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

ieri la 21:15

Gogoşari şi ardei umpluţi cu varză asortată

de Ancutsa 5

ieri la 20:41

Gem de struguri

de Lau 9

ieri la 20:31

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Floare de cais