Batoane pentru hot-dog

de alinutzika in Piine, 5 Feb 2012 | 3762 vizualizari

 

Aproximativ aceleasi ingrediente ca si la chiflele topitoare, doar ca acum sub forma de batoane....

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt (margarina) topit
  • 1 lingurita rasa sare
  • 1 lingurita zahar
  • 180 ml lapte caldut
  • 2 linguri smantana
  • 310 g faina alba
  • 1/2 cub drojdie proaspata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane pentru hot-dog:

Eu am facut la masina de paine aluatul. Daca nu aveti masina, framanti aluatul cu mana, pana se desprinde de pe degete.

Lasati-l la dospit 1,5- 2 ore. Pe masa unsa cu ulei, puneti aluatul si impartiti-l in bucati egale. Intindeti fiecare bucata in forma dreptughiulara si apoi rulati-o pe lungime. Asezati-le pe hartia de copt rulate in felul acesta. Procedati asa cu fiecare bucata, apoi , daca vreti ungeti batoanele cu un ou batut bine si presarati-le cu diferite seminte. Coaceti-le la 170 de grade, pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane pentru hot-dog" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

iri_iri 1

05.02.2012, 21:17

ma luat o foame cand le-am vazut!!!

mihaelar63 1

05.02.2012, 22:00

Batoanele caldute cu hot-dog , si cu mustar si cu ketch-up

alinutzika 1

06.02.2012, 11:47

va multumesc pt aprecieri!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Bagheta cu unt si usturoi