Paine rapida cu iaurt

de Steffy in Piine, 12 Noi 2013 | 20561 vizualizari

 

Nu sunt obisnuita sa fac paine, dar am incercat aceasta reteta pentru ca mi s-a parut simpla si nu trebuie sa framanti mult. A iesit pufoasa si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina
  • 1 praf de copt
  • 400 g iaurt
  • 2 oua
  • 2 linguri zahar
  • un praf de sare
  • cateva seminte de floarea soarelui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine rapida cu iaurt:

Intr-un castron se pun iaurtul, ouale, zaharul si un praf de sare si se amesteca pana se topeste zaharul. Se adauga faina si praful de copt si se framanta usor. Se imparte coca in 2 bucati si se ruleaza una peste alta pentru a iesi o paine impletita.


Se tapeteaza o tava de chec cu hartie de copt, se pune painea impletita peste care am presarat niste seminte de floarea soarelui si se da la cuptor pentru 50 minute, la foc mic.


Verificam cu o scobitoare, daca nu mai ramane deloc aluat lipit de ea, inseamna ca painica este gata. Se scoate din cuptor, se lasa sa se odihneasca, apoi se poate manca.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine rapida cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

13.11.2013, 11:37

Imi place painea de casa mult

madi_marin 1

13.11.2013, 19:34

ce bine arata! am salvat si eu reteta!

Steffy 1

13.11.2013, 20:28

Tare ma bucur ca va place! Va imbratisez, dragi bucatarasi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Paine ca la tara