Painite Integrale

de Alina26 in Piine, 24 Mai 2013 | 973 vizualizari

 

E pentru prima oara ca fac paine cu faina integrala.Au iesit foarte pufoase.A fost foarte buna si sotului i-a placut cu siguranta am sa mai fac.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina integrala
  • 35 g drojdie de bere
  • 30 g sare
  • 20 g zahar
  • 600 ml apa calduta
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painite Integrale:

Intr-un bol punem faina si in mijlocul acesteia punem,zaharul,sarea,drojdia,apa si incepem sa framantam pana cand acest aluat se ia de pe maini.Puteti sa va ungeti putin mainile cu ulei.Lasati aluatul sa creasca,acoperit cu un prosop curat,pana isi dubleza volumul.


Dupa ce a crescut aluatul,ungem o tava si masa de lucru cu putin ulei.Impartim aluatul in parti egale(mie mi-au iesit 12 painite) si facem painitele dupa placul nostru.Puteti sa faceti simplu numi chifle rotunde.Acoperim cu un prosop si mai lasam sa creasca inca o ora.


Incingem cuptorul la 180° si punem tava cu paine in cuptor si lasam aproape o ora.Depinde de cuptorul fiecareia.


Cand scoateti din cuptor acoperti cu un prosop si lasati sa se raceasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Painite Integrale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Alina26 1

24.05.2013, 23:41

din pacate nu a mai ramas nici una data viitoare am sa va opresc,nu una,....2-3

loredanaaa 1

25.05.2013, 00:23

bune

Alina26 1

25.05.2013, 11:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine integrala