Bezele..

de lilik in Dulciuri, 16 Oct 2010 | 11210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr albus(cca 4)
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr zahar tos
  • 1 pliculet vanilie
  • 1 lingurita suc de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele..:

amestecam zaharul pudra cu cel tos.


punem intr-un vas albusurile cu jumatate de zahar,


cand compozitia incepe sa se intareasca adaugam celalalt zahar si continuam sa batem cu mixerul.


cand e aproape gata punem vanilia si sucul de lamaie.continuam sa batem pana compozitia sta "bat" cand scoatem mixerul.


punem compozitia intr-un cornet si formam bezele de ce marime si forma dorim.


dam la cuptorul preancalzit la 100-110° timp de cca 2 ore.dak incep sa se coloreze intredeschideti usa cuptorului,bezeaua nu trebuie sa se coaca ci sa se usuce.


cand sunt gata le puteti uni cate 2 cu ciocolata topita sau crema.

 

TIPS-URI

1

folositi tel si vas complet uscate si fara urma de grasime sau galbenus.

2

sucul de lamaie se foloseste pt a inlatura mirosul de ou si pt a-i da un aspect lucios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele.." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

elena1988 1

19.01.2011, 17:19

Cris2711 1

12.03.2011, 10:43

Bya Ralu 1

30.05.2013, 14:18

ce-mi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu ciocolata alba
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!