Bezele..

de lilik in Dulciuri, 16 Oct 2010 | 11591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr albus(cca 4)
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr zahar tos
  • 1 pliculet vanilie
  • 1 lingurita suc de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele..:

amestecam zaharul pudra cu cel tos.


punem intr-un vas albusurile cu jumatate de zahar,


cand compozitia incepe sa se intareasca adaugam celalalt zahar si continuam sa batem cu mixerul.


cand e aproape gata punem vanilia si sucul de lamaie.continuam sa batem pana compozitia sta "bat" cand scoatem mixerul.


punem compozitia intr-un cornet si formam bezele de ce marime si forma dorim.


dam la cuptorul preancalzit la 100-110° timp de cca 2 ore.dak incep sa se coloreze intredeschideti usa cuptorului,bezeaua nu trebuie sa se coaca ci sa se usuce.


cand sunt gata le puteti uni cate 2 cu ciocolata topita sau crema.

 

TIPS-URI

1

folositi tel si vas complet uscate si fara urma de grasime sau galbenus.

2

sucul de lamaie se foloseste pt a inlatura mirosul de ou si pt a-i da un aspect lucios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele.." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

elena1988 1

19.01.2011, 17:19

Cris2711 1

12.03.2011, 10:43

Bya Ralu 1

30.05.2013, 14:18

ce-mi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Lasagna

la 16:31

Aperitiv invartita cu branza sarata

ieri la 21:32

Desert tort cu crema de lapte condesat si nuca de cocos

de Lau 9

ieri la 19:26

Desert tarta rustica cu capsune

de Lau 9

ieri la 18:39

RETETA RECOMANDATA
Bezele