Bezele cu nuca de cocos

de Panacris in Dulciuri, 9 Dec 2011 | 2627 vizualizari

 

Cand iti raman cateva albusuri de ou (de exemplu cele ramase de la maioneza!!!), nu le irosi, fa un dulce delicios si rapid!

 

INGREDIENTE

  • albusuri de ou 3 bucati
  • zahar pudra 200 g.
  • nuca de cocos razuita 100 g.
  • ciocolata menaj 50 gr.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele cu nuca de cocos:

Intr/un vas inalt se pun albusurile de ou in care se presara un varf de sare iodata, dupa care se bat energic cu telul sau mixerul, se adauga zaharul pudra si se bat in continuare pana devine un amestec lucios. La final se adauga nuca de cocos razuita si se incorporeaza usor in spuma de ou. Se aseaza in tava tapetata cu foaie de pergament, mici gramajoare formate cu lingurita. Se pun la copt in cuptorul preincins, la foc mic cca. 30 de minute, cu usa cuptorului intredeschisa, pana se usuca bine. Ciocolata menaj se topeste pe baie de aburi sau in microunde si se orneaza bezelele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MIUTA 1

09.12.2011, 22:51

Delicioase

oana_pisicutza16 1

11.12.2011, 18:30

Alexandra Elena 1

21.10.2012, 14:13

vreau sa le incerc si eu, mereu imi raman albusuri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bezele