Clatite banatene

de Cris2711 in Dulciuri, 20 Feb 2012 | 3947 vizualizari

 

M-am inspirat de aici de pe Bucataras dar si de pe alte site-uri.Foarte bune au iesit.

 

INGREDIENTE

  • 8 clatite
  • 250 gr. branza de vaci
  • 5 oua
  • 2 plicuri cu zahar vanilat
  • 200 gr.de smantana dulce
  • 250 gr. zahar
  • unt  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite banatene:

Cele 250 grame branza de vaci le-am amestecat cu un ou intreg,apoi 50 grame de zahar si un zahar vanilat.

Apoi am separat ouale.

Galbenusurile se mixeaza cu un zahar vanilat,80 grame zahar si smantana.

Clatitele le-am umplut cu amestecul de branza,apoi le-am impachetat si le-am asezat intr-un vas termorezistent uns ,in prealabil,cu unt.

Albusurile le-am batut spuma tare,apoi am adaugat 120 grame de zahar si am batut in continuare.

Peste clatite am turnat crema de galbenusuri si smantana ,apoi am acoperit compozitia cu albusurile batute spuma tare.

Apoi le-am dat la cuptor la 150 de grade si le-am lasat pana s-a intarit bezeaua peste ele.

Se servesc calde.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite banatene" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu branza si smantana la cuptor