Bifanas de porc cu mustar

de cristeena20 in Porc, 30 Iun 2014 | 4753 vizualizari

 

Feliile subtiri si suculente din pulpa de porc sunt bune facute in diferite moduri. Simplu intr-o chifla de paine cu sos si alaturi de o bere rece sau in farfurie cu cartofi prajiti. Bifana este o mancare tipica portugheza si am avut ocazia sa mananc niste bifanas de vis,

 

INGREDIENTE

  • 4 felii subtiri de pulpa de porc
  • 2 linguri de untura de porc
  • sare, piper, vin alb
  • 3 linguri de mustar
  • 1/2 bere
  • concentrat de carne lichid (Knorr)
  • cartofi pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bifanas de porc cu mustar:

Marinam feliile de carne cu cateva ore inainte de a le prepara. Presaram cu sare si piper si stropim cu vin alb. Acoperim vasul si dam la frigider cateva ore.

Intr-o tigaie punem untura si adaugam feliile de bifana. Le frigem pe ambele parti, intorcand mereu. Nu se prajesc tare, avand grija carnea sa ramana otusi suculenta si frageda. Adaugam apoi marinata in care au stat , zdrobim 1 catel de usturoi si apoi adaugam mustarul, berea, amestecand mereu. La final punem 1 cutie de concentrat de carne de la knorr  si mai lasma 2-3 clocote.

Servim alaturi de cartofi prajiti sau cu paine de casa.Si nu uitati berea rece :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bifanas de porc cu mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

xana 1

01.07.2014, 01:38

Foarte bune! Asta am avut ieri la pranz

Lavinia 1

01.07.2014, 08:23

favo

cristeena20 1

01.07.2014, 11:14

xana, daca vrei o bifana de te lingi pe degete, in lisabona e un loc chiar in centrul vechi...aoleuuu...e de vis...si ieftin.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc si cartofi la cuptor, cu sos de ceapa caramelizata