Bifanas de porc cu mustar

de cristeena20 in Porc, 30 Iun 2014 | 1412 vizualizari

 

Feliile subtiri si suculente din pulpa de porc sunt bune facute in diferite moduri. Simplu intr-o chifla de paine cu sos si alaturi de o bere rece sau in farfurie cu cartofi prajiti. Bifana este o mancare tipica portugheza si am avut ocazia sa mananc niste bifanas de vis,

 

INGREDIENTE

  • 4 felii subtiri de pulpa de porc
  • 2 linguri de untura de porc
  • sare, piper, vin alb
  • 3 linguri de mustar
  • 1/2 bere
  • concentrat de carne lichid (Knorr)
  • cartofi pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bifanas de porc cu mustar:

Marinam feliile de carne cu cateva ore inainte de a le prepara. Presaram cu sare si piper si stropim cu vin alb. Acoperim vasul si dam la frigider cateva ore.

Intr-o tigaie punem untura si adaugam feliile de bifana. Le frigem pe ambele parti, intorcand mereu. Nu se prajesc tare, avand grija carnea sa ramana otusi suculenta si frageda. Adaugam apoi marinata in care au stat , zdrobim 1 catel de usturoi si apoi adaugam mustarul, berea, amestecand mereu. La final punem 1 cutie de concentrat de carne de la knorr  si mai lasma 2-3 clocote.

Servim alaturi de cartofi prajiti sau cu paine de casa.Si nu uitati berea rece :)

 

RETETA IN IMAGINI

Bifanas de porc cu mustar-0
Bifanas de porc cu mustar-1
Bifanas de porc cu mustar-2
Bifanas de porc cu mustar-3
Bifanas de porc cu mustar-4
Bifanas de porc cu mustar-5
Bifanas de porc cu mustar-6
Bifanas de porc cu mustar-7
Bifanas de porc cu mustar-8
Bifanas de porc cu mustar-9

COMENTARII (19)

xana

xana 1

01.07.2014, 01:38

Foarte bune! Asta am avut ieri la pranz

 Lavinia

Lavinia 1

01.07.2014, 08:23

favo

cristeena20

cristeena20 1

01.07.2014, 11:14

xana, daca vrei o bifana de te lingi pe degete, in lisabona e un loc chiar in centrul vechi...aoleuuu...e de vis...si ieftin.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!