Bilute cu lapte de cocos si visine

de Constelatialeu in Dulciuri, 24 Sep 2016 | 686 vizualizari

 

Pentru ca si deoarece nici nu conteaza, am facut niste bilute tavalite prin nuca....

 

INGREDIENTE

  • 80 g cookie crisp
  • 620 g biscuiti populari
  • 160 g piscoturi
  • 400 g lapte de cocos
  • 100 g zahar
  • 20 g cacao
  • 120 g crema de ciocolata
  • Pentru umplut
  • visine din visinata
  • Pentru tavalit
  • nuca macinata
  • zahar bun
Portii: 118
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute cu lapte de cocos si visine:

Mai intai dam la masina biscuitii, piscoturile si cookie crisp, le punem intr-un castron incapator. Intr-o cratita cu fundul dublu punem laptele de cocos ( inainte sa desfacem cutia cu lapte de cocos o agitam bine), adaugam zaharul,cacaoa si crema de ciocolata, omogenizam si punem cratita pe foc, lasam sa se incalzeasca, nu trebuie sa fiarba. Dupa ce s-a incalzit turnam compozitia peste amestecul de biscuiti, piscoturi si cookie, amestecam bine pana obtinem o compozitie consistenta care se poate modela. Luam din compozitie cat sa formam o biluta nici mica nici mare, aplatizam, asezam in mijloc o visina din visinata, apoi formam biluta. Intr-un castron amestecam nuca macinata cu zahar brun apoi tavalim bilutele. Procedam asa pana terminam toata compozitia. Mi-au iesit 118 bilute. Atentie cate mancati, ca visinele sunt imbatate bine......

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute cu lapte de cocos si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

27.09.2016, 11:24

ce bune sunt

Adrian2016 1

27.09.2016, 17:58

eeeee asta e de mine

mihaelar63 1

27.09.2016, 22:45

Daca-s cu miez , subscriu )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Profiterol