Bilute de branza aperitiv

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 17 Apr 2011 | 6614 vizualizari

 

Ideea acestor bilute am vazut-o pe mai multe bloguri culinare, dar prima si prima data mi-a sarit in ochi pe blogul Mayei...superbe aceste bilute de pus pe platourile de sarbatori. eu le-am facut de multe ori, dar pana acum nu am reusit sa le fac si poze!

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza de burduf
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri smantana grasa

pentru ornat:

  • piper,
  • boia,
  • verdeata tocata ( eu am folosit ceapa verde codite si patrunjel),
  • susan, etc!
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de branza aperitiv:

1. Se face un amestec din branza faramitata, unt moale si smatna, apoi , cu mana umeda se modeleaza bilute de marimi aproximativ egale!


2. Bilutele de branza se tavalesc dupa bunul plac al fiecaruia prin boia, piper, verdeata, susan ,etc!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de branza aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Pasiune pentru bucatarie 1

19.04.2011, 19:31

Imi plac foarte multe,dau foarte bine pe masa de Paste

RuxyRux 1

19.04.2011, 19:34

Geniale!!!

elena1988 1

21.04.2011, 10:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute