Bilute de cacao (de post)

de deyutzky in Dulciuri, 5 Apr 2012 | 3656 vizualizari

 

by bitza

 

INGREDIENTE

  • 200 gr zahar
  • 500 ml apa
  • 1 cana si jumatate nuca macinata
  • 430 gr biscuiti simpli
  • 2 lg esenta de vanilie
  • 1 lg esenta de rom
  • cacao
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de cacao (de post):

Punem apa cu zaharul pe foc pana se face un sirop si adaugam esentele de vanilie + rom si lasam la racit.


Nuca si biscuitii se macina.


Intr-un vas mai mare punem siroul de zaharul si adaugam treptat biscuitii si nuca si amestecam bine pana se incorporeaza tot.


Din aceasta compozitie se formeaza bilute care se dau prin cacao si apoi se pudreaza cu zahar pudra.


Din aceasta compozitie mi-au iesit peste 30 de bilute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de cacao (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

deyutzky 1

06.04.2012, 10:43

motan bucatarimcudiana multumesc

Krystyan Trendy 1

17.12.2013, 21:32

delicioase

ancutsa 1

27.09.2016, 17:17

Imi plac mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Guguluf de post cu gem de prune si nuca