Chec

de Andreea Caroline in Dulciuri, 6 Iun 2016 | 1730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina alba tip '00'
  • 1\2 plic praf de copt
  • 170 gr unt
  • 170 gr zahar
  • 3 oua
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 3 linguri cu lapte
  • 2 linguri ornamente ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Intr-un bol punem zaharul impreuna cu untul (untul trebuie scos din timp din frigider pentru a fi moale) si mixam bine pana ce zaharul este topit si obtinem consistenta unei creme .


Adaugam apoi ouale intregi, laptele si mixam bine in continuare.


Punem coaja rasa de la o lamaie, faina si praful de copt. Mixam bine toate ingredientele.


Tapetam o tava pentru chec cu hartie de copt.Turnam compozitia in tava si nivelam cu ajutorul unei linguri.


Presaram pe intreaga suprafata ornamentele de ciocolata.


Punem tava in cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade si lasam la copt circa 30 minute. Pentru a fi siguri ca checul este copt, facem testul cu scobitoarea.


Cand checul este gata ,il lasam mai intai sa se racoreasca apoi il feliem dupa plac .


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Andreea Caroline 1

07.06.2016, 15:23

Adele

diaconta 1

09.06.2016, 22:53

Ce pufos e

Andreea Caroline 1

11.06.2016, 09:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu visine