Birchermuesli

de mimmi in Dulciuri, 28 Apr 2012 | 1215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • , 150 g muesli ( eu am folosit batoane energizante sfarmate),
  • 250 ml iaurt ,
  • 1-2 linguri miere,
  • 1 kiwi,
  • mure pentru ornat,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Birchermuesli:

Batoanele sfarmate se amesteca cu iaurtul si mierea si se lasa la inmuiat cca 2 ore (daca folositi muesli,lasati peste noapte la inmuiat) Se toaca kiwi-ul marunt si se adauga in iaurt. Se orneaza cu kiwi si mure. Se mai pot adauga nuci sau alune tocate si kiwi-ul se poate inlocui cu alt fruct. Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Birchermuesli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Lau 1

29.04.2012, 18:41

place

Maria68 1

30.04.2012, 11:19

bun

Alexandra Elena 1

01.05.2012, 15:00

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort rapid cu 2 budinci