Biscuiti

de - Andreea - in Prajituri, 4 Ian 2012 | 2650 vizualizari

 

usor de facut si foarte fragezi....

 

INGREDIENTE

  • 6 galbenusuri
  • 2 oua intregi
  • 250 gr margarina sau unt
  • 250 gr zahar
  • 700 gr faina
  • 1 plic si jumatate de drojdie ptr aluat cuptor ( praf de copt)
  • esenta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti:

Se pun intr-un castron galbenusurile si ouale intregi si se amesteca cu zaharul (cu ajutorul mixerului sau a unei furculite) , pina acesta s-a topit. Se adauga apoi margarina ,care trebuie sa fie la temperatura camerei si drojdia.


Se amesteca bine in continuare, dupa care adaugam faina si se amesteca pina se obtine un aluat asemanator cu cel pentru paine.


Se intinde o foaie din acest aluat si se fac diferite forme. Eu am facut bilute si apoi le-am presat cu ajutorul palmei...


Cuptorul se incinge la 200 grade celsius. Se acopera o tava cu hirtie de copt si se pun biscuitii. Cind cuptorul s-a incalzit se introduce tava in cuptor si se lasa 15-20 minute.


POFTA UNA !

 

TIPS-URI

1

din aceasta cantitate se obtin 4 tavi de biscuiti...

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

diaconta 1

04.01.2012, 20:45

foarte buni

- Andreea - 1

05.01.2012, 00:10

miha,stiu ca pozele nu sunt prea clare...sunt facute si cu telefonul...dar o sa incerc sa imbunatatesc caltitatea lor...

Cris2711 1

06.01.2012, 11:49

si eu,si eu vreau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu banane si ciocolata

ieri la 23:01

Buturuga de Craciun

de RuxyRux 9

ieri la 22:01

Turtițe cu magiun, la tigaia grill

de RODIMUR 5

ieri la 21:45

Tort cu fructe uscate si turron

de Lau 9

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere ca-n America (double crust apple pie)