Biscuiti colorati

de Adele in Dulciuri, 26 Iun 2014 | 1343 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 450 gr faina.
  • 50 gr unt.
  • 1 ou.
  • 1 plic praf de copt.
  • 80 gr zahar.
  • 1 esenta de vanilie.
  • Ciocolata topita sau crema de ciocolata.(100 gr)
  • Bomboane de ciocolata colorate.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti colorati:

Intr-un vas punem untul taiat bucati(untul trebuie sa fie rece) punem si zaharul si amestecam dupa care punem faina ,esenta de vanilie si praful de copt continuam sa amestecam bine dupa care punem oul si incepem sa framantam un aluat moale si fraged.Il lasam la rece pentru cateva minute.


Intindem o foaie si cu inel de inox taiem cercuri pe care le asezam in tava.Dam la cuptor pentru 15-20 de minute la 180°.


Continuam sa facem biscuitii pana terminam aluatul.


Cand biscuitii sunt gata si ii lasam la racit bine ,cu o lingura punem ciocolata deasupra si ornam cu bomboanele colorate.



 

TIPS-URI

1

In cazul in care ne ramane aluat putem face biscuiti simpli si il putem glaza cu ciocolata sau ii putem pudra cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti colorati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Adele 1

26.06.2014, 17:51

MOKUSKA 1

26.06.2014, 21:29

Ce faine sunt💝acusi vin sa le gust

Adele 1

26.06.2014, 22:00

Te astept

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Basler Brunsli - Biscuiti elvetieni traditionali de Craciun