Biscuiti colorati

de Adele in Dulciuri, 26 Iun 2014 | 3867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 450 gr faina.
  • 50 gr unt.
  • 1 ou.
  • 1 plic praf de copt.
  • 80 gr zahar.
  • 1 esenta de vanilie.
  • Ciocolata topita sau crema de ciocolata.(100 gr)
  • Bomboane de ciocolata colorate.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti colorati:

Intr-un vas punem untul taiat bucati(untul trebuie sa fie rece) punem si zaharul si amestecam dupa care punem faina ,esenta de vanilie si praful de copt continuam sa amestecam bine dupa care punem oul si incepem sa framantam un aluat moale si fraged.Il lasam la rece pentru cateva minute.

Intindem o foaie si cu inel de inox taiem cercuri pe care le asezam in tava.Dam la cuptor pentru 15-20 de minute  la 180°.

Continuam sa facem biscuitii pana terminam aluatul.

Cand biscuitii sunt gata si ii lasam la racit bine ,cu o lingura punem ciocolata deasupra si ornam cu bomboanele colorate.

 

 

TIPS-URI

1

In cazul in care ne ramane aluat putem face biscuiti simpli si il putem glaza cu ciocolata sau ii putem pudra cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti colorati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Adele 1

26.06.2014, 17:51

MOKUSKA 1

26.06.2014, 21:29

Ce faine sunt💝acusi vin sa le gust

Adele 1

26.06.2014, 22:00

Te astept

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata