Biscuiti crocanti

de jolygina in Prajituri, 9 Sep 2010 | 5159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g unt
  • o cana de zahar de 200g
  • 2 esente de vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti crocanti:

se amesteca zaharul cu ouale si untul pana se face ca o crema si untul s-a incorporat foarte bine si arata totul ca o spuma. Se adauga mirodeniile dupa care la sfarsit adaugam faina treptat putin cate putin pana obtinem o coca consistenta ca pentru foi


dam coca la firgider o ora si o lasam sa se odihneasca ,dupa care o scoatem si o taiem in ce forma dorim si facem biscuitei ,ii dam la cuptor cam 30-45 de minute la foc moderat


se pot servi cu lapte sau gem


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti crocanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mimmi 1

10.09.2010, 23:05

jolygina 1

12.09.2010, 03:08

intradevar fetelor merg si cu lapte si cu cafea si in primul rand pot sa va spun ca se pastreaza foarte bine si usor

ionix 1

13.09.2010, 20:02

ce frumosi sunt..... langa o cana cu lapte, divin

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Lamaita