Biscuiti crocanti cu malai

de Anamaria Cook in Dulciuri, 21 Mar 2014 | 2351 vizualizari

 

Aceasta varianta de biscuiti este super delicioasa si rapida. Pana si mofturosul familiei a fost de acord.

 

INGREDIENTE

  • 240 g malai
  • 250 g unt
  • 200 g faina
  • un ou
  • 140 g zahar pudra
  • un pumn fulgi de ovaz
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti crocanti cu malai:

Asezati toate ingredientele intr-un castron incapator si amestecati bine pana ce obtineti un aluat moale.


Formati bile de marimea unei nuci si aplatizati apasand usor cu palma peste fulgii de ovaz. Asezati biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coaceti in cuptorul incins la 180C pentru 10-15 minute.


Cand ii veti scoate din cuptor biscuitii vor fi putin moi dar se vor intarii si vor devenii foarte crocanti cand se vor racii.


Eu am facut jumatate din aluat cu fulgi de ovaz si cealalta jumatate i-am ornat doar cu putin icing. Ii puteti lasa si simpli sunt la fel de deliciosi in ambele variante.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti crocanti cu malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

dantes 1

22.03.2014, 06:43

interesanta

Raluca57 1

27.10.2014, 19:30

I-am facut si ne-au placut f mult. O parte i-am tavalit prin fulgi de porumb: crocanti si buni! Am incercat si diverse arome: scortisoara, mac, esenta de migdale, cocos. Ne-au placut toti!!!!!!!

Raluca57 1

10.11.2014, 13:22

Azi i-am facut in varianata sarata. Adica fara zahar, cu telemea rasa si chimen/mac, tavaliti prin fulgi de porumb. DELICIOSI!!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu nuca, rahat si stafide