o reteta by Laura Adamache (http://adamache-laura.blogspot.com/2010/02/chocolate-crinkles.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2Feibl+%28Laura+Adamache%29), pe care eu am inmultit-o :)))),ca-mi parea ca ies prea putini biscuiti :)))
se bat bine ouale cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul
untul cu ciocolata sa topesc pe bain marie
se toarna amestecul caldut peste ouale batute,
se amesteca
se adauga apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt
crema obtinuta se introduce la frigider.eu am facut-o in timp ce se coceau minitartele ,aseara, si am lasat-o pana azi dimineata
din aceasta compozitie se formeaza bilute cam de marimea unei nuci, se dau prin zahar tos apoi prin zahar pudra
se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc aprox 10-12min la foc potrivit
1
dupa cum am marit cantitatile, n-am respectat reteta:d, voi o puteti face exact cum scrie acolo
2
mie mi-au placut foarte mult;am fotografii si retete in pc nepostate pt simplu' fapt ca nu-mi mi-au placut in mod deosebit:d si de aia nu le postez:))))
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro