Biscuiti cu ciocolata

de gaby_duceag in Dulciuri, 26 Ian 2016 | 1629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 70 g amidon de porumb
  • 150 g zahar
  • 250 g unt
  • 3 galbenusuri de ou
  • 60 g cacao
  • 2 lingurite rase praf de copt
  • zahar brun
  • 200 g ciocolata alba
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri apa
Portii: 35
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ciocolata:


  1. Untul moale, la temperatura camerei, pune-l intr-un bol impreuna cu zaharul (cele 150 g) si galbenusurile. Mixeaza-le pana obtii un amestec pufos, omogen si cristalele de zahar sunt diluate.

  2. Amesteca separat faina cu amidonul, praful de copt si cacaua.

  3. Omogenizeaza apoi adauga totul peste crema de unt.

  4. Intai cu lingura apoi cu mana omogenizam si framantam un aluat moale si compact pe care-l adunam intr-o bila pe care-o acoperim cu folie si o dam la frigider pentru 30 de minute.

  5. Scoate aluatul de la rece si modeleaza in palme bilute de aproximativ 14-16 g pe care le pui in zahar brun.

  6. Apesi usor cu degetele peste ele sa le aplatizezi apoi pui biscuitii astfel formati in tava in care ai pus zaharul brun, cu partea de care s-a prins zaharul in sus.

  7. Apasam cu degetul in mijlocul fiacerui biscuite pentru a forma o gropita care va fi umpluta cu ciocolata. Eu am apasat c-o jucarioara mica in forma de steluta.

  8. Bagam tava la cuptor si coacem biscuitii la 175 grade, fix 15 minute.

  9. Ii scoatem si-i lasam sa se raceasca in tava. Mai apasam putin si dupa ce-i scoatem sa adancim gropita din mijloc.

  10. Punem ciocolata alba impreuna cu untul si apa intr-un bol pe care-l lasam pe baie de abur pana se omogenizeaza ingredientele.

  11. Luam cu lingurita si umplem fiecare gropita din biscuite apoi lasam la rece.

  12. Biscuitii cu ciocolata se pot pastra in cutii dar….nu rezista :)), se mananca foarte repede.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Corinuta 1

27.01.2016, 21:57

Asa zic si eu Rocsi, si ce buni ar fi maine la cafea!

miki_a 1

28.01.2016, 12:28

Perfecti din toate punctele de vedere!

Rahela Velicu 1

31.01.2016, 12:40

Vreau si eu..o tava intreaga

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu ovaz si ciocolata