Biscuiti cu ciocolata

de noiinbucatarie in Prajituri, 14 Feb 2016 | 674 vizualizari

 

Biscuiti deliciosi cu multa ciocolata, usor crocanti. Reteta o veti gasi si aici http://noiinbucatarie.ro/biscuiti-cu-ciocolata/

 

INGREDIENTE

  • 170 g unt
  • 6 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 500 g faina
  • 1/2 lingurita coaja de portocala
  • 1 borcanel crema de ciocolata de 400 g.
Portii: 33
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ciocolata:

Se mixeaza untul (moale, la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga oul si se mai mixeaza 1-2 minute sa se incorporeze. Adaugam faina, praful de copt si coaja de portocala si framantam. Va rezulta un aluat mai tare si nelipicios. Presaram faina pe suprafata de lucru si intindem poi cu sucitorul.Decupam cu forma de biscuiti sau cu un pahar si punem biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptorul preincalzit 10-12 min. sau pana cand incep sa se rumeneasca. Nu ii lasam prea mult sa nu se intareasca. Din aceasta compozitie mi-au iesit 66 de biscuiti. Am lipit cate 2 biscuiti cu crema de ciocolata. Restul de ciocolata care mi-a ramas, aprox.200 g , am topit-o pe baie de aburi, am adaugat 3 linguri de ulei si am dat fiecare biscuite prin ciocolata. I-am pus pe un gratar si i-am dat la rece sa se intareasca ciocolata. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

15.02.2016, 08:52

Gherca Daniela 1

15.02.2016, 09:52

deliciosi!

noiinbucatarie 1

15.02.2016, 11:28

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu ovaz si ciocolata