Prajitura marmorata cu branza

de rena in Prajituri, 11 Ian 2014 | 6014 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat cacao:

  • 180gr. faina
  • 150gr.zahar
  • 4 oua
  • 100ml lapte
  • 100ml ulei
  • 3 linguri cacao
  • 1\2plic praf de copt

Blat cu branza:

  • 500gr. branza dulce
  • 200gr. zahar
  • 2-3 plicuri zahar vanilat
  • 1 ou
  • 50 gr.gris
  • 1 portocala sau1 lamaie
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura marmorata cu branza:

Incepem sa preparam intai blatul cu cacao pt.prajitura.


Albusurile se spumeaza cu un praf de sare si o lingura de zahar.


Cu restul de zahar batem galbenusurile la care adaugam cacaoa,laptele,si uleiul.


Tot la compozitia de galbenusuri incorporam si faina cernuta cu praful de copt.


Acestea fiind facute adaugam albusurile spumate la compozitia de galbenusuri si amestecam usor pana se omogenizeaza.


Compozitia se toarna intr-o tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt si trecem la prepararea blatului cu branza.


Intr-un vas amestecam branza dulce cu zaharul si oul apoi adaugam coaja de portocala sau lamaie,grisul si zaharul vanilat.


Compozitia de branza, cu ajutorul unei lingurite, o impartim peste compozitia cu cacao din tava.( vedeti poza)


Se coace prajitura in cuptor preincalzit la 170 de grade pt.30 de minute.Incercam cu o scobitoare.


Dupa ce am scos prajitura de la cuptor o lasam la racit si apoi o portionam.


Spor si pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Putem glasa deasupra cu ciocolata topita sau sa pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura marmorata cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

diaconta 1

12.01.2014, 20:13

Minunata

Corinuta 1

16.03.2014, 16:45

Tot am zis ca o s-o fac!

Selena 1

23.08.2015, 19:40

Am facut-o si este foarte buna !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake Souffle- Reteta cu Nr. 100