Biscuiti cu ciocolata sau Jaffa Cakes

de Anamaria Cook in Prajituri, 25 Mar 2012 | 2499 vizualizari

 

Inspiratie deyutzky, cu mici modificari multumesc!!!
In fiecare sambata familia logodnicului meu trece pe la noi pentru ''ceaiul de la ora 7'' asa ca in aceasta seara m-am gandit sa fac ceva dulce si rapid pentru desert.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4 linguri de zahar
  • gem de caise
  • 60g faina
  • esenta de vanilie
  • o ciocolata pentru ornat
  • o lingura unt sau margarina
Portii: 25
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ciocolata sau Jaffa Cakes:

Separati ouale si bateti albusurile spuma, cand acestea s-au intarit adaugati zaharul treptat apoi adaugati galbenusurile pe rand si mixati in continuare.


Adaugati faina ploaie si amestecati cu o spatula pana aceasta se incorporeaza complet.


Cand aluatul este gata tapetati o tava de cuptor cu hartie de copt si turnati biscuitii cu o lingura sau cu un sprit. Se pun la cuptor pentru 5-7 minute la gaz5/190C.


Intre timp topiti ciocolata cu untul pe baie de aburi.


Cand biscuitii sunt gata punetii pe un gratar asezat deasupra unei foi de hartie de copt si puneti putin gem de caise pe fiecare biscuite. Eu am facut jumatate cu gem si cealalta jumatat doar cu ciocolata.


Se toarna ciocolata peste biscuiti.


Se pun la frigider pentru cel putin o ora sau pana se intareste ciocolata.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ciocolata sau Jaffa Cakes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Anamaria Cook 1

26.03.2012, 15:05

Multumesc mult tuturor

MIUTA 1

26.03.2012, 18:23

Imi place

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:35

buni si frumosi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 19:02

RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema de ciocolata